En skola för dig som vill SKRIVA HISTORIA

Luk 24:32- De sade till varandra: ”Brann inte våra hjärtan i oss när han talade med oss på vägen, när han öppnade Skrifterna för oss?” 

WAO LIT är en skola för dig som vill skriva historia och göra avtryck på generationer. 

LIT står för Leaders in training då det är en ledarskola för dig som vill växa ännu mer för att se din nation förvandlad. 

Ordet ”LIT” betyder också att ha blivit ”belyst” och att ”brinna”. Du som går denna ledarskola vill bli ännu mer belyst av Guds ord på djupet, men du vill också brinna med Guds eld och sprida den runt omkring dig. 

Under 16 fokuserade veckor kommer du att utrustas ännu mer i Guds ord, få praktiska nycklar samt utmanas och växa.
Du kommer få verktyg för att hitta din plats och kallelse både i församlingen och i samhället. Målet med exempelvis praktiska övningar, workshops och studiebesök på olika platser är att du ska vidga ditt perspektiv och förlösa din inneboende kreativitet och dina gudagivna gåvor.

INTRESSERAD? SÖK IDAG!

Redan idag kan du skicka in din ansökan till oss! Glöm inte att även din nätledare eller pastor behöver skicka in rekommendationen för att din ansökan ska bli komplett och kunna behandlas. Du behöver uppge personens mailadress i din ansökan.

KRITERIER
Kriterier för att kunna söka till WAO LIT är att du slutfört Destiny Training 2 med godkänd närvaro, att du redan är waoledare eller på väg att starta waogrupp.

KONTAKT

5 + 5 =

Besök oss gärna!
Funderar du på att söka och vill göra ett studiebesök 
på WAO LIT, kontakta oss så ser vi till att du får besöka oss!
WE ARE ONE Church
Götgatan 87
T-bana Skanstull
Tel: 08-122 069 00
Maila oss!

FAQ

– Hur är upplägget på WAO LIT?
Undervisningen pågår från kl 8.30-12.15 fördelar på 4 lektioner. Måndag till fredag, under 16 veckor på höstterminen. Du förväntas komma i tid, vara närvarande och aktivt deltagande varje dag. Nya upplägget för WAO LIT innehåller fler praktiska ämnen och med djupgående undervisning i ledarskap. Det kommer även vara grupparbeten, övningar och självstudier inom ramen för skoldagen. Du förväntas avsluta övriga moment på din fritid.

– Hur ser nästa läsår ut?
Start ht 24: måndag 26 aug
Avslutning blir den 22/12, höstlovet blir endast 31/10-1/11 (2 dagar)

– Vilka kriterier gäller för att jag ska kunna ansöka?
Kriterier för att kunna söka till WAO LIT är att du slutfört Destiny Training 2 med godkänd närvaro, att du är waoledare eller på väg att starta.

– Vad kostar WAO LIT?
Vår bibelskola finansieras med studentavgifter. Kostnaden för WAO LIT är 1350 kr i månaden (sep-dec). Du behöver också betala en anmälningsavgift på 600 kr (ej återbetalningsbar). Vid uteblivna betalningar är det tyvärr ej möjligt att fortsätta studierna. Efter att din ansökan är godkänd kommer du att erhålla en faktura till din mail där all betalinfo står. 

– När är sista anmälningsdagen?
Sista datum för anmälan till läsåret 2024 är tisdag den 20 augusti 2024.