DESTINY TRAINING

Dags att bli utmanad? Gå Destiny Training!

Destiny Training är en praktisk ledarskola där man får lära sig ännu mer om Bibeln och om Jesus, men också om ledarskap och hur man bygger starka team. Kursen sträcker sig över 10 veckor, 2 h varje söndag. Destiny Training är tillsammans med wao-gruppen, platserna där man tränas till att en dag själv leda en wao-grupp.

Destiny training har 3 olika nivåer som vardera har 2 oliak undervisningsmoduler. Dessa nivåer kompletterar varandra så att du får ett helt paket med allt du behöver för att kunna starta din egen waogrupp.

 • Nivå 1 –  Vision (Modul 1) & Ledd av Hans kärlek (Modul 2)
 • Nivå 2 – Familjen (Modul 3) & Vinna (Modul 4)
 • Nivå 3 – Den helige Ande (Modul 5) & Ledarskap (Modul 6)

Kursen har även ett varierande lärarteam med olika bakgrund och erfarenhet inom diverse ämne. DT startar tre gånger/år.

Kriterier för att gå Destiny Training, se nedan.

När din ansökan blivit behandlad får du ett antagningsbesked via mail. Om du blivit antagen får du en länk till betalningen och först när du betalat är du anmäld.

NÄSTA DESTINY TRAINING STARTAR

 • 3 april 2022 – 12 juni 2022
 • Nästa tillfälle är hösten 2022

 

DESTINY TRAINING

Varje söndag kl 13.30-15.30
under 10 veckor

1 söndag – Modul x & x
2 söndag – Modul x & x
3 söndag – Modul x & x
4 söndag – Modul x & x
5 söndag – Modul x & x
6 söndag – Modul x & x
7 söndag – Modul x & x
8 söndag – Modul x & x
9 söndag – Modul x & x
10 söndag – Celebration!

Kriterier för
Destiny Training 1 

 • genomfört Life Class med godkänd närvaro
 • vilja bli Jesu lärjunge och leda andra
 • vara villig att göra tillhörande uppgifter till kursen: läsa boken, göra instuderingsfrågorna och veckans tillämpningar varje vecka 

Kriterier för
Destiny Training 2

 • Tror på den vision vi arbetar med i församlingen
 • Vill bli använd av Gud och starta egen waogrupp

Kriterier för
Destiny Training 3

 • vara waoledare

 • vara villig att formas i ditt ledarskap

”Du kan påverka din framtid!”

– Destiny Training har varit en väldigt betydelsefull del av min vandring med Gud. Jag har fått insikt om att det finns människor som har gått före oss som kan hjälpa oss från att falla in i misslyckande. En nyckeln som jag aldrig glömmer är när en av lärarna undervisade om att leva i förberedelse så att man inte fokuserar på sin drömpartner utan istället tänker på att bli en drömpartner. han delade sin resa till äktenskap och om hur rätt person i fel tid är fel person.

Destiny Training kommer garanterat plantera nånting extremt viktigt i ditt hjärta. Det gjorde det för mig. Att få lyssna på vittnesbörd från andra människors resa med Herren är ovärderligt. Så när undervisning och vittnesbörd går hand i hand så blir det kraft och jag tror det kan rädda oss från att bli bedragna och slösa tid.
Om man fortfarande undrar varför man behöver gå Destiny Training kan jag säga såhär; Destiny Training är en inblick och en tidsmaskin som låter dig se in i din framtid och sen ger dig möjligheten att ändra den innan du hamnar där.

Markus Bekele, WAO Stockholm

”Sanningen är inte bara för mig själv”

– Destiny Training för mig har fått betyda så mycket. Kursen har fått markera mitt liv med en tydlig u-sväng. Den har format min karaktär, hjälpt mig sätta ord på känslor och lett mig till en enklare manövrering av vissa områden i livet.
Hur viktigt det är att inte sitta på sanningen och bevara den för sig själv utan att vi är redskap som Gud använder för att förklara sin kärlek och omsorg över alla sina barn. Att när vi tar emot frälsningen så är vi tomma kärl som på nytt behöver fyllas på, denna gången med Kristi egenskaper för att sedan sprida vidare evangeliet. Något som talade till mig starkt under Destiny Training är att vara vara känslig för den helige Ande. Vi behöver förstå att Hans vägledning leder oss till en starkare uppenbarelse av det Gud vill att vi ska ha, göra och/eller förstå. DT har hjälpt mig ta nästa steg, ja. Den har hjälpt mig applicera Guds modersmål över mitt liv och karaktär (endast förlösa liv med min tunga) Ha en daglig relation med Gud bakom kulisserna, gå ut och be för olika platser jag önskar erövra. Det är en grundsten att gå på DT för att se en andlig växt. Hela ditt liv börjar när du blir en plöjare i din karaktär, hur du kommunicerar och tänker. Gud rycker upp rötter från ens förflutna som tidigare plågat en för att sedan så in det som är av Guds natur, allt det goda. När det kommer till ens kallelse och församlingens vision så kanske man har vision i sitt liv men behöver strategi för att uppnå målen för att ta sig till nästa nivå.

Msgana Mille Zeriet, WAO Göteborg

”Som jag lever är så jag leder”

– Destiny Training har varit en avgörande del för mitt kristna liv. När du vill jobba med något specifikt, exempelvis lärare, så rekommenderas du att gå en utbildning för att få rätt kunskap och rätt nycklar. Exakt så är det med det kristna livet och DT. Det är som en utbildning lett av Den Helige Ande där du får rätt nycklar för att kunna anamma ledarskapet, familjen, visionen osv på rätt sätt och med rätt smörjelse.

Något som talade starkt till mig var vikten av att det jag lever också så jag leder. Vad menar jag med det? Att människor inte följer mig för mina ord och vad jag säger, utan de kommer att följa mig genom de handlingar, val och beslut jag tar. Sättet jag väljer att leva på talar högre än alla ord. Därmed är en rätt livstil inför Gud och inför människor avgörande för att leda på rätt sätt.
DT gav mig nycklar för livet och det gav mig specifikt nycklar för visionen vi arbetar med i församlingen och varför vi gör det vi gör. Att vara en ledare är inte bara en titel utan ett sätt att ständigt leva som. Jag personligen öppnade upp min egna waogrupp efter DT och rustades till den ledaren Gud kallat mig till. Det var avgörande nycklar som jag bär med mig än idag i mitt ledarskap, i min waogrupp och i mina lärjungars liv.
Frågan är inte om du ska gå Destiny Training utan NÄR du ska gå. Du kan t.ex inte köra en bil utan bensin. Men när du använder bensinen så kommer bilen in i sin fulla funktion. Destiny Training är som den bensinen i ditt kristna liv. Du får lära känna Den Helige Ande på djupet, som din vägledare och du får komma in i din fulla funktion. Genom att gå Destiny Training kan du vara ett redskap i rätt hand, växa i Gud och växa i din kallelse.

Vendela Capdelvila, WAO Stockholm