G12-visionen

I WE ARE ONE CHURCH arbetar vi med G12 – ett sätt som hjälper oss att nå ut med det vi tror på, eftersom vi vill att alla ska få höra om vad Gud gjort i våra liv.

När Jesus gick på jorden mötte han folks behov, botade de sjuka och betjänade de betryckta – men den mesta tiden la han på sina lärjungar. Han levde nära och lärde känna dem var och en personligen. G12-visionen bygger på att vi, precis som Jesus formar och tränar 12 lärjungar till att bli ledare som i sin tur tränar 12 lärjungar.

I  WE ARE ONE CHURCH har du möjlighet att varje vecka få komma till en wao-grupp, en gemenskapsgrupp, där kan man få höra mer om vad Jesus kan göra för dig. Du får även gemenskap, nya vänner och vi hjälper varandra att vara en positiv påverkan på samhället om människorna runt omkring oss. I gruppen får man en ledare som hjälper en in i en process av inre helande, upprättelse och ledarskapsträning. För att man senare ska kunna hjälpa andra.

G12 startade i församlingen Misión Carismática Internacional, MCI, vilken idag är den en av de största kyrkorna i Latinamerika med över 200 000 medlemmar. César Castellanos har varit pastor där i över 30 år. Vid ett av hans många besök i världens största kyrka, med över 1.000.000 medlemmar, inspirerades han starkt av dr Paul Yonggi Chos starka tro och förtröstan på Gud. I den koreanska kyrkan arbetade man med gemenskapsgrupper. César såg hur Jesus arbetade med att träna sina tolv lärjungar och inspirerad av gemenskapsgrupperna föddes G12-visionen.

Vi arbetar med fyra grundläggande steg för att så många som möjligt ska få höra om Gud och vad han gjort i våra liv.

 

Vinna

Alla människor ska få möjligheten att höra om Jesus och att han finns idag, sen är det upp till var och en om man vill tro på det. För att människor ska få möjligheten att höra om Jesus så bjuder vi in andra till wao-grupperna, gudstjänster och andra events i WE ARE ONE CHURCH.

 

Befästa

De som väljer att tro på Jesus och att han finns idag får genom cellen undervisning, omsorg och gemenskap. Man kan även gå en på Life Class, en 9 veckor lång process som även inkluderar en encounterhelg av undervisning där syftet är att man ska få en uppenbarelse om kraften i vad Jesus gjort på korset och bli förvandlad i ditt hjärta.

 

Träna

De som går på en Life Class får uppleva en stark kärlek till Jesus och en längtan att få följa honom. Tanken med Life Class är att du ska få lektioner som fördjupar dig i det du fått höra om på encounterhelgen. Varje person får sedan möjlighet att gå Destine Training,en ledarskola, där man får lära sig ännu mer om Bibeln och om Jesus. Destiny Training är tillsammans med wao-gruppen platserna där man tränas till att en dag själv leda en wao-grupp för sin vänner, som också kan få möta Guds kärlek på samma sätt som vi gjort.

 

Sända

När du gått klart Destiny Training och dina vänner fått höra om Gud och vad han gör idag, så är du redo att hjälpa dem genom din wao-grupp. Precis som du fick hjälp när du var helt ny.