LIFE CLASS

Är du redo att ta nästa steg med Jesus?

Life Class är en 9 veckor lång process där du under ca 1,5h varje vecka tar dig igenom grunderna i den kristna tron, korsets betydelse för ditt liv och som ger dig ett djupt och starkt möte med Jesus. Processen inkluderar även en encounterhelg och betjäning och undervisning där syftet är att du ska få ett personligt möte med Jesus ansikte mot ansikte, få förståelse för kraften i vad Jesus gjort på korset för dig och få uppleva en förvandling i ditt hjärta.

Life class är den bästa starten du kan få när du kommer som ny till kyrkan och har landat i en waogrupp.

Kriterier för att gå Life Class
Life class startar tre gånger/år och för att kunna ansöka till Life class behöver du:

  • vara trogen i waogruppen
  • komma regelbundet till församlingens gudstjänster
  • se församlingen som ditt hem och Jesus som din Herre
  • vilja ta nästa steg och växa i din relation med Gud

Klicka på länken för att göra din ansökan.

När din ansökan blivit behandlad får du ett antagningsbesked via mail. Om du blivit antagen får du en länk till betalningen och först när du betalat är du anmäld.

NÄSTA LIFE CLASS STARTAR

  • 11 september 2022 –  (uppehåll den 30 okt) 13 november 2022
  • Encounter helg: fre-sön 7-9 oktober
  • Nästa tillfälle är våren 2023

 

LIFE CLASS

Se tider för din location i ansökan

1 söndag – undervisning
2 söndag – undervisning
3 söndag – undervisning
4 söndag – undervisning
5 fre-sön – ENCOUNTER
6 söndag – undervisning
7 söndag – undervisning
8 söndag – undervisning
9 söndag – undervisning & fest!

”ENCOUNTERN GER NYCKLAR FÖR LIVET”

– Encountern betytt jättemycket, hade inte varit där jag är idag utan den. Det kom in en frid i mitt liv som inte riktigt var där innan! Blev fri från gammalt bagage som följt mig. Vissa saker jag inte ens visste att jag gått och burit på.
Jag skulle säga undervisningen om mannens roll i familjen. Den öppnade mina ögon och gav en längtan efter att lära mig mer.
Innan kan man säga att jag var lite trasig, men efter kände jag mig hel. Jag kände mig friare och fick verkligen ta emot förlåtelse för gammalt på encountern.
Man behöver gå på encounter för att få nycklar som hjälper till varje dag i livet. För att lära sig mer. För att bli fri från sånt som tynger. Komma närmre Jesus.
 
Niclas Sunnerberg, WAO Stockholm

”Friheten finns i förlåtelse”

– Jag hade hört om Jesus hela mitt liv men på encountern fick jag ett personligt möte med korset som vände upp och ner på hela mig. Jag släppte in honom i mitt mörker och han tog mig in i sitt ljus. Encountern räddade mitt liv.
Det var som om hela livet hade jag levt i svartvitt och nu helt plötsligt kunde jag se alla vackra färger. Jag gick ut ur encountern fri från alla livets sår och fick uppleva vad det betyder att ha liv i överflöd. Jag kunde skratta och le och känna en genuin glädje som världen inte kunde ge.
Jag fick förstå att det finns kraft i att förlåta. Innan tyckte jag att förlåta var en bra sak men inte en nödvändig sak. Men när jag fick förlåta fick jag också erfara den kraften och friheten som finns i att göra det.
Esther före encountern var upprorisk mot sina föräldrar, jag sårade människor som var mig nära och jag levde ett tungt liv i mörker. Idag är min familj hel och helad, jag kan ge Jesu kärlek vidare till andra eftersom jag själv har fått erfara den, jag gick från att vara en slav till en dotter. Jag blev en helt ny människa helt enkelt.
Det inte finns tid att slösa. Det handlar om ditt liv, det handlar om din familjs liv, det handlar om dina vänners liv. Morgon dagen är inte lovad. Gå Life Class!

Esther Åkvist, WAO Stockholm

”Jag kastade allt i glömskans hav!”

– Encountern har betytt så mycket för mig. Det var där jag fick lasta av mig allt som hade tyngt ner mig från mitt förflutna och som försökte hålla mig tillbaka från min upprättade självbild.
Alla mina misslyckanden, missgärningar och misstag blev helt och hållet annullerade, de kastades ut i glömskans hav! Jag kom in till Life Class med flera resväskor fyllda med onödiga kilo som jag bar runt på hela tiden. Jag klev ut fri från alla kilo och lämnade de onödiga resväskorna vid korset! Enconutern blev vändpunkten!

Varför behöver man gå på encounter?
Varför behöver man tvätta bilen? Jo för att medans du kör så får du enmassa smuts på bilen. Encountern är som en biltvätt i mitt huvud. Om du inte har gått på encounter men du har levt här på jorden så har du garanterat blivit ”smutsig”. Du kommer in där med alla dina fläckar, du kör genom tvätten och så kommer du ut på andra sidan som en helt ny fräsch och nytvättad bil!

Gå Life Class och encounter och ditt liv kommer bli som nytt!

John-Anthony Asfar, WAO Stockholm