Nu är det dags att anmäla sig till Bogota, Colombia 24 januari-3 februari 2020!
Det är nu tionde året som vi anordnar teamresan till Bogotá och den årliga konferensen i församlingen MCI.  Målet med varje resa är att Gud ska plantera något nytt i hjärtat hos varje person som åker och att de ska komma tillbaka till Sverige med tro för väckelse. Vi har sett att Gud alltid har gjort mer än vi förväntat oss under tidigare år som vi har besökt konferensen.
Colombia är ett land där väckelsens eld brinner mer än någonsin, församlingen ”Mission Charismatic International” har vuxit lavinartat de senaste 20 åren och det genom arbetet med G12-visionen som är en central del av församlingen. Det är svårt att lämna landet av väckelse oberörd!

Under veckan i Bogotá kommer du utöver den fullspäckade konferensen och livsförvandlande möten, få tid för en del sevärdheter, shopping och härlig gemenskap med teamet! Ett minne för livet helt enkelt!
Vi ser med spänning fram emot nästa års konferens som kommer att äga rum i Coliseo eller Movistar Arena som det idag heter, platsen där väckelsen startade, och vi är övertygade om att resan till Colombia kommer att välsigna ditt liv på ett fantastiskt sätt!

Anmäl dig redan idag!
Sofia & Daniel Muñoz – Reseledare Colombia 2020


Reseprogram & INFORMATION

Totalpris för resan 24 januari-3 februari: 20 000:-/person, del i dubbelrum alt trippelrum. (Förutsättningen för att du ska kunna åka med är att du är myndig alt. åker med vårdnadshavare. Resan har ett intensivt program med många människor att ta hänsyn till varför det heller inte går att ta med barn under 12 år.)

I priset ingår: Flyg, transfer och lokaltransporter i Bogotá, hotell med härlig frukostbuffé, konferensinträde, tolkning, guide under veckan samt inträde till berget Monserrate. I priset ingår EJ: luncher/middagar, reseförsäkring, enkelrumstillägg eller avbeställningsskydd.

• Hur och när betalar man?
Anmälningsavgiften är 4000 kr, vid anmälan tillkommer en mindre transaktionsavgift på 181,81 kr. Sista anmälningsdatum 31/10-19.
Gå in på följande länk och betala din anmälningsavgift:
https://invajo.com/l/m35IvQdNff
OBS! Anmälningsavgiften återbetalas EJ vid eventuell avbokning. När anmälningsavgiften är betald och du har fått din bokningsbekräftelse så är du anmäld till Colombia, du kommer då att få vidare information om resterande betalning via mail. För att kunna garantera dig en plats till Colombia 2020 behöver hela beloppet vara oss tillhanda senast den 30 nov 2019.

HAR DU FRÅGOR?
Kontakta reseledare Daniel & Sofia Munoz
E-post: info@sodermalmskyrkan.se