FÖLJ MED TILL LANDET AV VÄCKELSE 2024

BOGOTA 2024

Hundratals personer från WAO Church har genom åren besökt Colombia och församlingen MCI.
Mision Carismatica Internacional i Bogota är en plats av väckelse och alla som åker dit blir märkta av den tro som präglat församlingen sen starten 1983.

Nu har det äntligen blivit dags för den årliga resan till Colombia och G12-Konferensen 2024 som i år blir på hemmaplan i MCI:s egna lokaler. Under veckan i Bogotá kommer du utöver den fullspäckade konferensen och livsförvandlande möten, få tid för en del sevärdheter, shopping och härlig gemenskap med teamet som kommer att bli ett minne för livet!
Vi ser med spänning fram emot vad som väntar och vi är övertygade om att resan till Colombia kommer att välsigna ditt liv på ett fantastiskt sätt!

Resedatum: 21-28 januari (åter i Sverige söndag 28/1)

Pris: 26.000 kr 
Priset inkluderar:
flygresa, del i hotelrum med frukost, transport i Colombia, inträde till konferensen + tolkning, besök på berget Monserate och avslutningsmiddag med teamet.

Reseledare: Pastor Daniel & Sofia Muñoz 

Sista anmälningsdatum 3/12

 
VIKTIG INFORMATION

Här följer viktig information så läs noggrant!

Boka din plats till Colombia 2024
För att garantera din plats så behöver du betala in hela beloppet senast den 1 december och i samband med betalningen fyller du även i all den information som vi behöver.

Betalningen görs med kort i samband med din anmälan. Se gärna över vilka försäkringar som gäller för just ditt betalkort. De flesta kortföretagen har en inbyggd reseförsäkring som kan hålla dig som resenär skyddad om något skulle inträffa.

Vaccination & Restriktioner
För tillfället finns inga restriktioner gällande Covid-vaccination men vi håller dig uppdaterad på eventuella förändringar. OM det mot all förmodan skulle krävas ett PCR-test är du själv ansvarig för att boka in och betala för ditt PCR-test inom tidsramen samt ha med godkänt intyg på att du kan resa.

Om du är under 18 år behöver din vårdnadshavare följa med på resan.

Vi ser fram emot din anmälan!