We Are One

Södermalmskyrkans ungdomsgrupp är ett explosivt, levande och kreativt arbete med det tydliga målet att resa upp en generation ungdomar som vågar stå upp för vad de tror på och som sträcker sig ut till sina vänner. Många ungdomar är på olika sätt delaktiga och engagerade i ungdomsgruppen och alla är välkomna. Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån, Södermalmskyrkan vill vara en öppen famn för alla.

Följ oss på Facebook för att se vad som händer

Ungdomsmöte

Varje fredag kl 19:00 händer det något i Södermalmskyrkan – specialanpassat för ungdomar! Ett ungdomsmöte med skönt häng, stark lovsång och en predikan.

 

Cellgrupper

Varje vecka har du även möjlighet att träffas i mindre grupper på olika ställen i Stockholm och umgås. Vi träffar varandra och delar vad Gud gör i våra liv. I gruppen får varje person nära gemenskap med andra ungdomar och en ledare som ger stöd och hjälp i alla situationer du kan tänkas möta.

 

Ungdomsgruppen

Fredagarna är för ungdomar, men görs också av ungdomar. I Södermalmskyrkans ungdomsarbete finns utrymme att hitta sin gåva, möjligheter att se den utvecklas och ett forum för att använda din gåva tillsammans med andra som brinner för samma, eller helt andra saker. Musik, dans, film, idrott, teknik, fotografi, författarskap eller konst. Vad du än har för gåva så kan den få blomma ut.

Pastorerna Michael och Louise Torebring är ansvariga för ungdomsgruppen och vi frågade dem varför de arbetar med ungdomar. Vi vill ge ungdomarna kunskapen men också de praktiska redskapen för att kunna följa Jesus och stå upp för sin tro och sina värderingar i den miljö de befinner sig, säger Michael Torebring. Det talanger och gåvor Gud lagt ner i våra ungdomar ska upp till ytan, fyller Louise i.