WAO YOUNG 10-12 år

WAO KIDS Young är gruppen för våra äldsta barn. Fokus i denna grupp är att förbereda barnen för att stå på egna ben med Jesus och att så småningom slussas över till den stora gudstjänsten. Varje söndag på Young är en gudstjänst med lovsång, predikan och betjäning. Predikanterna varvas då och då med ungdomsledare som delar personliga vittnesbörd och barnen uppmuntras till att ha en egen relation med Jesus som inkluderar bön och Daily Devotional. Ledarna följer en undervisningsplan för vad ditt barn ska få med sig under åren på WAO KIDS Young. Ditt barn kan börja på WAO KIDS Young från det att de börjar årskurs 4.

Efter att ditt barn har slutat på WAO KIDS Young är de välkomna att delta på den stora gudstjänsten i kyrkan. Men vi vill även välkomna dem till WAO YOUTH som är vårt tonårsarbete och som håller till i Kupolen på fredagar kl 17-19.
 

Lämning/Hämtning
WAO KIDS Young checkas in i Kupolen på Gotlandsgatan ovanför kyrkan kl. 09.30-10.00. Barn i denna åldersgrupp kan både checka in sig själva samt göra sin utcheckning utan förälder. Av säkerhetsskäl får ett barn aldrig gå utan att meddela utcheckningen då vi behöver veta vilka barn som finns i lokalen vid eventuell utrymning. När ditt barn lämnar WAO KIDS lokaler är de inte längre under KIDS-ledarnas ansvar.