WAO KIDS Mini 3-5 år

 WAO KIDS Mini är gruppen för våra allra minsta barn. Fokus ligger på lek, kreativitet och skapande och det är också så vi ger barnen undervisning i Guds Ord. Här får barnen lära känna Bibelns hjältar utifrån materialet ”Little Big Heroes” som varvas med tecknad film, sång och musik och andra överraskningar. Lokalerna har också härliga lekrum, pysselrum och lugna rum för läsning. Fruktstunden ger barnen lite extra energi för att orka den stund som föräldern njuter av gudstjänsten. Ditt barn kan börja på WAO KIDS Mini från det att de fyller 3 år. För att kunna påbörja inskolning behöver ditt barn vara blöjfri.

Lämning/Hämtning
WAO KIDS Mini checkas in i Kupolen på Gotlandsgatan ovanför kyrkan kl. 09.30-10.00. När du registrerar ditt barn anger du vem som  kunna hämta ut ditt barn, endast de namn du uppgett kommer kunna hämta. Vi ber dig respektera detta då det är av säkerhetsskäl och för dig och ditt barns trygghet.

Alla barn behöver checkas in och checkas ut vid hemgång då vi behöver veta vilka barn som finns i lokalen vid eventuell utrymning. Utcheckningen sker direkt efter mötets slut och för allas trevnad behöver tiderna hållas. Lokalerna har andra verksamheter på eftermiddagen och behöver därför tömmas i tid för städning och återställning.