Vi är en kyrka som tror på Gud, Jesus och Bibeln. Vi tror också att Gud har skapat varje människa, att du värdefull och att det finns ett syfte med ditt liv. Vi vill vara en öppen famn för alla som kommer till WAO Church och att du ska känna dig som hemma, vare sig du är ung eller äldre och oberoende varifrån du kommer. Alla är välkomna till oss – vi är en familj!

Pastor Lennart och Carolina Torebring är våra huvudpastorer. De strävar hela tiden efter att nå ut med Guds kärlek till människor och att få se dem bli helade och upprättade. Lennart och Carolina arbetar med kyrkans tillväxt tillsammans med ett stort pastorsteam. Deras stora kärlek för Sverige och Europa är något som ständigt ligger överst på deras hjärtan.

Följ dem gärna på @lennartcarolinatorebring

Våra gudstjänster (en plats för hela familjen)

WAO Youth, för alla högstadieelever
Fredagar 17–19, för mer info – följ @waoyouth

Fredagar 19:00

Söndagar 10:00
Söndagar 14:00

WAO KIDS, 3-12 år, söndagar under gudstjänsten.

 

 

 

Utöver våra vanliga gudstjänster, så möts människor varje vecka i så kallade waogrupper. Det är grupper där man har gemenskap, får vänner för livet och undervisning från Bibeln, för att tillsammans med andra kunna växa i sin relation med Jesus.

Vill du gå med i waogrupp? Skriv till oss så hjälper vi dig att hitta den bästa platsen för dig! Sign me up!

Ser du vår kyrka som ditt hem och vill engagera dig? Det enda som krävs är att du är aktiv i en waogrupp. Signa upp för att bli volontär på waochurch.com
Sign me up!