VIKTIG INFORMATION

SÄRSKILT STÖD
Behöver ditt barn särskilt stöd och kanske har extra stöd på förskolan så behöver vi hjälp av dig som förälder, kanske kan du eller någon annan närstående vara med och stötta upp. Våra ledare är alla volontärer och bär redan ett stort ansvar för barnen i WAO KIDS. Alla har inte erfarenhet eller den kunskap som behövs för att ta hand om just ditt barn. Prata gärna med ledarna, berätta och informera så att de kan göra sitt arbete ännu bättre.


SJUKDOM
Lämna aldrig ett barn som är sjukt eller hängigt, framförallt i respekt för de andra barnen men också av hänsyn till ditt barn. Det är några intensiva timmar där ditt barn behöver vara pigg och frisk för att orka. Även om ditt barn verkar friskt på morgonen kan det ändras under dagen. Ledarna på WAO KIDS kommer då i sånt fall kontakta dig så att du kan hämta barnet.


ALLERGIER/HÄLSOTILLSTÅND
Om ditt barn har allergier eller annat hälsotillstånd som är viktigt att vi känner till så ber vi dig meddela detta vid incheckningen.


FRUKTSTUND
För att barnen ska orka några intensiva timmar på WAO KIDS så vi en fruktstund där barnen kan äta sin medhavda frukt eller liten smörgås som packas i påse eller liten burk. (vi märker med namn när barnet checkas in om du inte redan gjort det hemma. Bra om barnet vet vad de har med sig.) Vi ordnar med vatten alt. sockerfri saft)

Det går bra att ha med:

  • Frukt (ledarna hinner inte dela och skala så gör gärna det hemma)
  • Liten smörgås
  • Riskakor
    Chips, godis, bullar, läsk och kakor etc. är EJ tillåtet.


SÄKERHET
WAO KIDS har sina egna security som vaktar entréerna. Dessa personer ser till att inga obehöriga tar sig in, att barn inte rymmer samtidigt som de har kontakt med vakter i stora kyrkan. Du kan lämna ditt barn och veta att de är trygga.

Meddela gärna ledarna om det finns något särskilt  vi behöver veta kring ditt barns säkerhet.