Du är älskad.

Tänk om det fanns en kärlek som älskade utan gränser,som höll trots de största svek. En kärlek som stod kvar fast man valt att gå. En kärlek som fortfarande älskar när man sårat, förödmjukat, hånat, hatat, skadat och blivit hård. Kärlek som älskar bara för att den älskar… för alltid. För evigt. Utan slut. Utan gränser. Utan krav. En kärlek som ger allt utan att få något tillbaka, en kärlek som älskar genom allt. En kärlek villig att dö för. Det var just den obeskrivligt starka kärleken som sände Jesus till jorden, inte bara som en del i en vacker berättelse utan som det största och mäktigaste kärleksbeviset vi människor någonsin skulle kunna ta emot.
För Gud älskade människorna så mycket att han gav dem sin ende Son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv. Joh. 3:16

När Gud lät sin son födas till den här världen så var det dig Han såg, ditt liv, din kamp men framförallt så såg Han ditt hjärta. Det är aldrig försent att ta emot Hans kärlek, den går över alla våra felsteg och misslyckanden och allt du behöver göra är att bjuda in Honom in i ditt liv. Välja att stanna upp och istället för att gå genom livet på egen hand be Honom att gå med dig på livets väg. Du är älskad.