SOMMARGUDSTJÄNSTER

Välkommen till Sommar i WAO Church!

En underbar sommar ligger framför och det bästa av allt är att du kan spendera den tillsammans med oss i WE ARE ONE Church på våra olika locations i Sverige.

Pga av de rådande situationerna så kommer vi även denna sommar att sända sommargudstjänster online och denna gång från vackra Häringe Slott. Varje söndag med start den 27 juni, fram till den 8 aug så kan du följa våra dessa gudstjänster på www.waoplay.com Där kommer du att få lyssna till några av pastorerna i WAO Church Stockholm samt våra senior pastors Lennart & Carolina Torebring. Gudstjänsterna kommer även att sändas på Facebook.

Följ oss på Instagram @waochurch för information om allt som sker hos oss.

Vi ser fram emot att en sommar tillsammans med dig och nedan finner du andra härliga saker som vi bjuder på i sommar!

Glad sommar från oss i WE ARE ONE CHURCH!

 

This is WAO Community ”Summer Edition”

Kyrkan är mer än bara gudstjänsterna under helgen, vi vill dela livet tillsammans med dig och oavsett din ålder eller bakgrund önskar vi att du ska känna att du är en del av vår kyrka och familj den här sommaren.

We are one Community har även denna sommar anordnat en ”Summer Edition” så att du kan lära känna nya människor, knyta kontakter och njuta av gemenskap. Du hittar alla aktiviteter i Stockholm HÄR och genom att följa oss på Instagram @waocommunity så kan du hänga med i allt som händer samt ev. förändringar.

Följ oss på Instagram för WAO Community på våra olika locations.
@waomalmo
@waogoteborg
@waovisby
@waochurchnorrtalje
@waosodertalje

 

WAO Community Podcast ”Alla har en story”

Vi lanserar nu sommarens nyhet ”Alla har en story” som går ut på att vi kommer att få lyssna till 9 olika personer, i olika åldrar med helt olika bakgrunder varje fredag hela sommaren. Sommarens första story är av pastor Carolina Torebring, senior pastor i WAO Church fredagen 2/7. Podcasten går att lyssna på i din podcast app eller på Spotify!

Sommaren är en viktig tid, en tid av återhämtning men också glädje! Vi hoppas och tror att dessa livsberättelser kommer välsigna dig den här sommaren! Följ oss på sociala medier och dela gärna ditt favoritavsnitt med oss där!

Klicka på länken för att komma till podden på Spotify LYSSNA PÅ SOMMARPRATARNA

Tack till sommarens sponsorer!