Söndagens familjemöte hade temat ”Vågar du?” och barnen var hedersgästerna denna söndagsmorgon.
Härliga entusiastiska barn bjöd på sång och var med och ledde församling i lovsången tillsammans med bandet. Extra mycket kärlek östes över alla pappor i publiken och några av dem fick representera papporna genom att ta emot blommor och choklad av sina barn.

Pastor Lennart uppvaktades också av sin cellgrupp som uttryckte sin kärlek till honom som en andlig far som visar vägen och är ett föredöme. Stora applåder och en härlig gruppkram med hela cellgruppen avslutade Fars Dags-firandet.

Återigen fick vi på film följa ”Super-Pontus” äventyr när han träffar José som behöver bli modig. Pastor Sofia Munoz avslutade mötet med att predika om när Petrus går på vatten.
”Våra liv är ibland som ett stormigt hav och varje dag med Jesus är som att gå på vatten. Vi kommer möta hårda vindar, höga vågor och stormar genom livet. Men så länge vår blick är stadigt på Jesus så kan vi gå igenom vilka stormar som helst. Hans ord ger oss frid och lugn mitt i vågorna och blåsten. Lyft din blick och se på Jesus, han vill visa sig för dig idag, han vill ge dig nytt fokus, idag vill han tala in sina ord in i ditt liv, visa vägen och ta dig i handen. Han vill att du ska lita på att han är där i vågorna.”

Se hela predikan på www.skplay.se