Söndagens gudstjänst var extra speciell då vi hade förmånen att få be för och sända ut Gustaf och Yasmin Carlsson till Visby för att starta med församlingsplanteringen på Gotland.

Gustaf och Yasmin har tjänat i församlingen i ca 20 år, Gustaf har varit VD och avslutade sin tjänst vid årskiftet 18/19. Men de har också varit trogna ledare till både pastor Bror Spetz och de nuvarande pastorerna Lennart och Carolina Torebring. De sistnämnda höll också ett kärleksfullt tal i tårar där de uttryckte sin tacksamhet för de år de stått vid varandras sida men också glädje över att de får så sina bästa ledare till Gotland för att göra missionsbefallningen.

Gustaf predikade ett personligt och uppriktigt budskap om hur Gud mötte honom en kväll i lovsången på en gudstjänst i Mexico. – Jesus kom och fyllde mitt tomma hjärta, för det var tomt trots att jag upplevt all mänsklig framgång. All tomhet försvann!
Där fick han inte bara sitt liv förvandlat utan också möta sin fru Yasmin för att sen flytta till Sverige för att gå med i Södermalmskyrkan där de tjänade i församlingens barnarbete i 14 år. Efter det har de arbetat överlåtet med församlings arbete med G12-visionen.

Gustaf uttryckte vikten av att gå på det som Gud talar och att lita på honom. Gud måste få plats i bilden, i alla de beslut som vi fattar.
– Vi tackar Gud för allt han gjort fram till idag men det som är det viktiga är det som ligger framför och det som Gud har talat till oss. Omständigheterna kan säga något annat, men uppenbarelsen/ordet från Gud är det som vi går på. Gud behöver skördearbetare och det är därför vi åker till Visby.

Sex personer tog emot Jesus denna söndag, fest i himlen!
Se hela gudstjänsten på http://www.skplay.se