READ THE INFORMATION IN ENGLISH

UPPDATERING 17/3 kl 16.30

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendation och Regeringens beslut att inte tillåta folksamlingar över 500 personer samt uppmaningen att se över alla typer av samlingar så har WE ARE ONE CHURCH idag beslutat att enbart ha gudstjänst online på fredag och söndag. Detta gäller tillsvidare tills annan information ges. Kyrkan kommer dit där du är!
Vi är på plats för att ge dig en underbar gudstjänst med lovsång och predikan via din telefon eller dator varje fredag kl 19.00 och söndag kl 10.00.
Det betyder också att övriga samlingar såsom WAO-Senior, WAO-Youth, Life Class, Destiny Training och även våra gudstjänster på söndagskvällar uteblir.

Du hittar våra gudstjänster på www.waoplay.com

Mer information kommer löpande!
Tack för din förståelse, fortsätt att be för Sverige och situationen i världen. Vi behöver Jesus och varandra i dessa tider. WE ARE ONE CHURCH finns här för dig!

UPPDATERING 11/3 kl 18.20

Med anledning av Regeringen beslut om att stoppa sammankomster över 500 personer beslutade idag WE ARE ONE CHURCH att avgränsa antal personer på våra Gudstjänster tills nya direktiv ges. Detta kommer att ske med noggrann räkning av besökare vid entréerna till vår kyrka.

Vi hänvisar till tidigare information för detaljer kring hygien och rekommendationer från myndigheter.
WAO-grupper rekommenderas att i första hand besöka de möten de tjänar på volontärt alternativt de gudstjänster som deras tillhörande nät ansvarar för. Kontakta nätledare för mer information.
Gudstjänster på fredagar kl 19.00 samt söndagar kl 10.00 går att följa LIVE som vanligt på www.waoplay.com

11/3 kl. 11.55
INFORMATION OM NYA CORONAVIRUSET (COVID-19)

Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande coronaviruset vill vi informera om att WE ARE ONE CHURCH med tillhörande församlingar runt om i Sverige följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur coronaviruset ska hanteras.
Det är viktigt att ta del av information från säkra källor samt följa de instruktioner som ges från statliga myndigheter. Hos Folkhälsomyndigheten kan du hitta generell information, frågor och svar, risknivå samt följa spridningen. Vi uppmanar dig att läsa på nödvändig information www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19


Om du mår bra behöver du enligt krisinformation.se inte kontakta vården, även om du har varit i ett område där personer har blivit sjuka av coronaviruset. Vi uppmanar dig ändå att inte besöka våra gudstjänster utan att följa med online på www.waoplay.com om du rest till dessa länder, av respekt för dina medmänniskor.
Läs mer om hur och när du bör kontakta vården hos 1177 Vårdguiden.

VARIT UTOMLANDS?
Risken för smittspridning av Coronaviruset är hög enligt Folkhälsomyndigheten. Men eftersom vi varje vecka som samlar många människor så vill vi uppmana alla som har besökt områden med omfattande smitta (Italien, Kina, Iran eller Sydkorea) att hålla sig hemma från kyrkan under två veckor efter hemkomst och vara uppmärksam på om man uppvisar några symptom såsom hosta, andningssvårigheter eller feber. Denna åtgärd vidtar vi för att visa hänsyn till alla som besöker oss. Om du uppvisar symptom, kontakta 1177. Du kan även ringa 113 13 om du har frågor om Coronaviruset.

HYGIENEN ÄR VIKTIG!
En allmänt förebyggande åtgärd mot infektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Använd gärna även handsprit. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindras smitta från att spridas och från att förorena händer
Om du har ont i halsen, stanna hemma fram tills två dagar efter att symptom avtagit.

KÄLLOR VI REKOMMENDERAR ATT DU REGELBUNDET UPPDATERAR DIG FRÅN

Folkhälsomyndighetenwww.folkhalsomyndigheten.se/covid-19
1177 – Vårdguiden – https://www.1177.se/sjukdomar–besvar/infektioner/ovanliga-infektioner/covid-19-coronavirus/
Världshälsoorganisationen (WHO) – https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019
Svensk Krisinformation – www.krisinformation.se

VÅRA GUDSTJÄNSTER & SAMLINGAR
Gudstjänster och ordinarie samlingar under veckan genomförs som vanligt om inte annat meddelas.Vi har instruerat alla våra volontärer och team att hålla god handhygien och för att vara på den säkra sidan kommer du under kommande gudstjänster inte möta ett handslag när du besöker kyrkan utan istället ett stort leende och ett varmt välkommen.

I dagsläget (förmiddagen onsdag 11/3) inväntar vi regeringens beslut om att begränsa stora folkmassor, vilket skulle kunna innebära att vi behöver begränsa antalet besökare till våra gudstjänster. WAO CHURCH följer givetvis utvecklingen kontinuerligt och vi är redo att vidta ytterligare åtgärder om det skulle behövas. Gudstjänster och samlingar genomförs som schemalagt om inget annat meddelas.

ÄLDRE & I RISKZONEN
Vi uppmanar dig som är äldre och besökare på WAO Senior att bara komma in på den samlingen och att i övrigt följa helgernas gudstjänster via WAO-play.
Om du vet att du befinner dig i riskzonen så ber vi dig att använda sunt förnuft och själv ta ansvar för din hälsa. Tala med sjukvården om du känner dig osäker.

Kom ihåg att Guds Ord talar om att vi inte behöver oroa oss utan istället tro på Gud. Jesu namn är mäktigt och han beskyddar ditt liv. Hjälp gärna människor runtomkring dig att inte styras av rädsla. Samtidigt tror vi på att vara visa och inte utsatta oss själva eller våra medmänniskor för onödig risk eller fara, därav vår uppmaning till försiktighet. Bön ger resultat så låt oss stå tillsammans för att slut på spridningen och att fler inte ska behöva drabbas.

Vill du ha förbön kan du maila oss på info@waochurch.com så ber vi för dig och din situation.

Guds välsignelse, beskydd och frid.
Vi ses i kyrkan!

/WE ARE ONE CHURCH