Flera av församlingens nya unga ledare predikade i helgen. Sham Tekeste predikade över temat My heart matters på ungdomsmötet i fredags och flera kom fram för frälsning och betjäning. Vid söndagsgudstjänsten predikade Jakob Källström och fyra personer tog emot Jesus.

Det sjuder av liv i församlingens ungdomsarbete, många blir frälsta och arbetet växer. Nu till helgen är det Summer Celebration och i juli har vi WAO Camp, ett sommarläger för ungdomar. Skyndar man sig går det fortfarande att anmäla sig. Läs mer på We Are One’s instagram eller facebooksida.

Vi kan inte, konstaterade Jakob Källström, basera våra liv eller vår tro på andra människor och vad de säger om Gud. Vi behöver själva ta reda på vem Jesus är utifrån vad Bibeln säger. Varför? För Jesus själv vill veta, han är intresserad av just dig. Han visade det genom sin fråga till Petrus. Så när du skalar bort allt och alla andra – vem är Jesus för dig när ingen människa ser? Är han personlig för dig? Säg till Honom: tala till mig! Vi behöver ta oss upp till en ny nivå, ta våra kristna liv på allvar, öppna våra ögon och se tillståndet i landet. Vad händer när vi söker Honom och vilken plats har den kristna församlingen i den här tiden? Ta del av hela predikan på www.skplay.se eller genom vår podcast.