Hope Tour är avslutat för denna gång men VILKEN vecka vi har haft! Det började redan i måndags när den första matkassen kördes ut men följdes sen av tisdag och onsdag där flera team åkte ut för att städa, putsa fönster och möta de behov som lämnats in. En hel del kläder delades också ut och vi fick även förmånen att förse en barnfamilj med 2 barncyklar till barnens stora glädje och förvåning!
Alla de team som åkt ut har känt sig så välsignade att få sträcka sig ut till människor i förorterna!

Som avslutning på Hope Tour hade vi en familjefest i de fyra förorterna vi varit i under veckan med start i Rågsved följt av Fisksätra, Haninge och sist Hallonbergen.
Vi är övertygade om att Gud rört vid varje plats, flera personer fick starka Gudsmöten och gick hem med en Bibel och vi kunde se hur fönstren i områden stod på glänt när musiken drog igång. Vår WAO Choir har varit enastående, likaså varje predikant och volontär som varit på plats. Vi är så stolta över vår församling!
TUSEN TUSEN tack till våra Pastorer som alltid leder oss ut på djupet och till alla volontärer, tekniker och WAO Choir som gett av tid, engagemang och hjärta! Ni är ovärderliga, så älskade och vad vore vår församling utan er!