Inför en fullsatt lokal inledde pastor Carolina den andra gudstjänsten med att läsa Matteusevangeliet 19:26 ”Jesus såg på dem och sade: För människor är det omöjligt, men för Gud är allting möjligt.”

Dagens möten var två så kallade vittnesbördsgudstjänster där flera människor, både på scenen och genom producerade filmer, berättade om vad Gud gjort i deras liv. Två kvinnor berättade hur dem som små blev övergivna av sina föräldrar men hur dem fick ett nytt hem genom en kvinna i församlingen. En annan berättar om hur hon, under en kritisk operation, fick besöka himlen. Vid andra mötet berättade Carolina även om en kvinna i församlingen, vid namn Heidi. Hon var introvert, vågade inte kolla människor i ögonen. Hon bar på rädslor, orsakade av saker som hänt tidigare i hennes liv. Denna fembarnsmamma hade en man som misshandlade hennes, psykiskt och fysiskt, dag och natt. Hon fick möta Jesus och förändras i sin personlighet, berättade Carolina. Idag, nio år senare, är hon helad och hon hjälper idag kvinnor i liknande situationer, avslutade hon.

Plötsligt släktes lokalen ned och tonerna av en ingångsmarsch började spelas. Längst bak i lokalen öppnades dörrarna och Heidi, med fästmannen Ben, kom in. Till publikens tårar och jubel förvandlades mötet till en vigsel, som hela kyrkan fick bevittna! Du kan se hela gudstjänsten, och vigseln, nedan eller på vår playkanal www.skplay.se