Den sista söndagen varje månad kommer vi i Södermalmskyrkan ha ”outreach” – en perfekt gudstjänst att bjuda med sig människor som aldrig tidigare varit i kyrkan. Det kommer vara temagudstjänster med starka livsberättelser, filminslag, musiknummer och en kortare apell. Denna söndag var temat ”Den största kärleken” och Sofia Munoz höll talkshow med flera härliga gäster i soffan som på olika sätt talade om kärlek.

Först ut var det underbara paret Sven och Gunnel Frejman, de personer som varit medlemmar längst i församlingen – hela 63 år! De delade personligt och ömt om sitt äktenskap som gifta i snart 53 år och besvarade frågor som ”Hur kan man hålla kärleken vid liv” och ”Vad är det viktigaste i äktenskapet”. Genom deras erfarenhet och vishet gav de många kloka råd både för gifta och singlar. Därefter vittnade Martin, på ett uppmuntrande och roligt sätt om hur han erövrade sin kvinnas hjärta med Guds hjälp. Sist men inte minst vittnade singelkvinnorna Hermon och Lwam om den största kärleken av alla, Jesus. Deras glädje över frälsningen var så stark och påtaglig.

Pastor Lennart predikade om vikten av att fånga de små rävarna i våra familjerelationer och efter hans apell kom – till vår enorma glädje – 12 personer fram och gav sitt hjärta till Jesus!