Under söndagen hade de personer som stannade på båda gudstjänsterna den stora förmånen att få höra två helt olika predikningar. Först ut var Pontus Hansson som utifrån Mose liv visade hur Gud kan bli personlig för var och en. Han är inte bara Gud, han vill ha en relation med dig!

Mose kom att bli en man som var känd för sin relation med Gud och han hade gemenskap med Gud ansikte mot ansikte. Var möter du Gud? Var är du ensam och utvecklar din relation med Gud? var frågor som Pontus ställde de hundratals besökarna i den första gudstjänsten.

Salus fick möta Jesus på vägen till Damaskus. Mötet med Jesus förvandlade hans liv totalt. Hans bön och måtto efter detta blev” jag vill lära känna dig och kraften i din uppståndelse.” Jesus är din Frälsare och han är din läkare. När han kliver in i ditt liv förändras allt – för han lever, var de sista orden som Pontus sade innan flera personer tog emot Jesus som sin frälsare för att påbörja en personlig relation med honom.

Även i det andra mötet tog flera personer emot Jesus. I den gudstjänsten var den Jens Skoglund som predikade och han inledde sin predikan att betona att även om många av oss kört bil så är det få av oss som arbetar i bilindustrin. På samma sätt som man kan köra en bil utan att ha kunskapen om hur den tillverkats så kan man leva på jorden utan att känna dess skapare.

Ta del av denna underbara och klargörande predikan där Jens tar dig igenom hela Bibeln och förklarar vem Gud är och vad syftet är med våra liv. Genom hela Bibeln går en röd tråd som visar Guds kärleksfulla plan med ditt liv! Den får du inte missa.

Du hittar gudstjänsten med Jens predikan här nedan och på vår playsitewww.skplay.se