Vid söndagens gudstjänst fick vi besök av pastor Clive Harding från Newcastle, England. En pastor som verkligen är kunnig i Guds ord! Gudstjänsterna var välbesökta och efter nattvarden, som hölls vid både kl 10 och 12 mötet, delade han två korta men kärnfulla budskap – du har möjlighet att ta del av den sistnämnda i videon nedan.

Pastor Clive predikade enkelt men tänkvärt om ”the narrow door”, hur Jesus beskriver det kristna livet som livet som att gå genom en trång port. – Om du går genom en stor port kan du bära med dig vad som helst på ryggen men i en smal port måste du bli av med ditt bagage och göra upp med ditt förflutna för att kunna komma in, berättar Clive .

Många kristna tror och vill gärna uppehålla en bild av livet på andra sidan den trånga porten som en fest! Att vi, genom att ta emot Jesus får en bekymmerfritt liv. Men faktum är att hela livet på jorden är en vandring på en smal väg. Däremot har vi en underbar framtid att se fram emot i livet i himmelen!

Missade du söndagens gudstjänst eller vill höra den igen? Klicka på playknappen nedan, eller besök vår sida www.skplay.se