Tre personer tog emot Jesus idag vid gudstjänsten i Södermalmskyrkan. Pastor Sofia predikade kraftfullt om att fästa blicken på Jesus och följa Honom. Sångerskan Lena Andersson gladde oss med sitt besök. Hon sjöng eget material från sin nya skiva och berättade om vad Jesus gjort i hennes liv.

Pastor Sofia konstaterade att vi är ständigt uppkopplade på olika plattformar. Vi vet så mycket om många människor och vilka vägval de gör. Men vi behöver var och en söka Gud för våra egna liv och följa Honom vart Han än leder oss.

Ibland kan det storma omkring oss och vi kan frestas att gå sicksack genom livet. Men vad fäster du din blick på när du fäster din blick på Jesus? Pastor Sofia gick igenom område efter område där Jesus har makt och resurser att hjälpa oss. Många berördes djupt av hennes starka predikan. Ta del av den på församlingens podcast eller på www.skplay.se.

Du som längtar efter att lära känna Jesus ännu mer, fördjupa dig i Bibeln och den kristna tron – anmäl dig till vår bibelskola. Läs mer på www.sodermalmskyrkansbibelskola.se