Pastor Lennart startade upp 2020 med ett profetiskt ord för den tid vi lever i och för Sverige som togs emot av över 1000 personer som trängt ihop sig i kyrkan.

Mitt är silvret och mitt är guldet, säger Herren Sebaot. Den kommande härligheten hos detta hus ska bli större än den förra, säger Herren Sebaot, och på denna plats ska jag ge frid, säger Herren Sebaot.
Haggai 2:9-10 – SFB15

”Guds hus hade fått en nyckelroll i den här tiden. Människor älskade Gud men trots allt Han gjort för dem så var de upptagna av sina egna liv, familjer och allt sitt eget.
Vi kan vara likadana och vi missar många gånger vad Guds dröm för Sverige är. Sverige fanns på Jesu agenda när han dog men när vi är upptagna av allt annat så ser vi inte och vi glömmer bort att Jesus hjärta brast för vår nation. Vi måste resa oss ur vår bekvämlighet.

Templet, alltså Guds församling, har också trasiga murar så att fienden kan komma in och förstöra och splittra så att vi inte kan göra skillnad. Men Gud sände profeter för att väcka folket! Det profetiska rösten måste vara stark i vår egen församling och vi måste höra Guds röst och vara ledda av honom och inte våra mänskliga tankar och erfarenheter.
Är vi 100% villiga att ge våra liv och församlingar till Gud så att han kan verka genom våra liv?
2020 är ett avgörande decennium för vår nation. Vi måste därför komma in i en ny dimension och nivå av att leva för Gud och i att predika evangeliet frimodigt där Gud har satt oss.”

Gudstjänsten avslutades med att 4 personer avskiljdes för att starta den femte församlingsplanteringen WAO Göteborg!

Se hela gudstjänsten på waoplay.com