Medan snön singlade ner och aprilvädret ville lägga sordi på vårkänslorna hos många, så kunde inget hindra glädjen och gudsnärvaron i söndagens två härliga gudstjänster i Södermalmskyrkan. Underbar lovsång, upplyftande predikningar och människor som blev frälsta!

På gudstjänsten kl 10 predikade Leif Lindgren om att ”Min Gud är bäst!” Om vikten att lära känna Gud och bli trygg i hans kärlek. ”Gud är bäst, vet mest, vet hur du funkar och han kan ta dig igenom!”

Klockan 12 var det dags för dagens andra gudstjänst och pastor Emanuel Zethson predikade med energi om att vårt gensvar till Gud behöver vara ett ”Ja, JA!” och inte ett ”Ja, kanske.” Med Abraham som exempel visade han oss betydelsen av att gensvara med överlåtelse och att lära känna Guds karaktär och våga gå i tro. ”Om du bara går i tro uppför berget (av svårigheter) som ligger framför dig så håller Gud på och förbereder en lösning på andra sidan av berget.” När du tittar på predikan från 12-mötet här nedan kommer du bli uppmuntrad i din tro!

Välkommen också att besöka oss i Södermalmskyrkan. Vi har två möten varje söndag kl 10 och kl 12, dessutom möte för seniorer på onsdagar kl 13 och stort ungdomsmöte ”Generation to Heaven” på fredagar kl 20:00

Du är så välkommen!