Än en gång har det varit en väldigt aktiv vecka i Södermalmskyrkan. Förutom alla de gemenskapsgrupper som träffas varje vecka så var man som vanligt ute och hjälpte till på ungdomsgårdar, delade ut smörgåsar till hemlösa och var ute i flera förorter för att evangelisera.

I fredags var det även ungdomsmöte, där 4 personer tog emot Jesus. Under söndagens gudstjänster blev 9 ytterligare personer frälsta, och 7 personer döptes.

Gudstjänsterna gästades av Mikael Alfvén och ett team från Nepal. Mikael och hans fru Ing-Marie är med och driver arbetet Love Nepal, ett arbete med att rädda unga barn från sexhandel. Nära 400 flickor, varav många bara i 7-8 års åldern, har redan räddats. Fem av flickorna har nu kommit hit till Sverige och delar sina historier om kidnappning, misshandel, bordeller men framförallt hur de räddats och deras liv förändrats av Gud!

Mikael delade också en kort och kärnfull predikan med titeln Från mörket till ljus.

Vill du höra Mikael och en av flickornas berättelse? Spela upp filmen nedan, eller besök vår playsite skplay.se

Varmt välkommen till oss nästa söndag, klockan 10:00 och 12:00. Klicka här för att se andra saker som händer i Södermalmskyrkan under veckan som kommer.