Ungdomspastor Michael Torebring konstaterade inledningsvis att 24 ungdomar tagit emot Jesus de tre senaste fredagarna – vilken glädje! Lördagens dag för kvinnor var mycket uppskattad och vi fick höra att den senaste encountern gjort ett bestående verk i människors liv. Flera personer vittnade också starkt i slutet av gudstjänsten om frälsning, helande och upprättelse!

Ny månad, nytt tema: Living the dream! Vi fick se filmen som sammanfattar vår församlings drömmar. Vi sträcker oss bland annat efter att se familjer upprättas, att vår församling får växa och vara till välsignelse i politiken, företagsvärlden, kulturvärlden och att många nya cellgrupper ska startas i hela stor-Stockholm som kan ta emot alla nya människor i tron.

Mikael Alfvéns predikan handlade om leva i sin dröm. I Guds hjärta, sa Mikael, lever en stor dröm och han har från syndafallet varit ytterst fokuserad på att drömmen ska bli verklighet, att världen ska få lära känna hans son Jesus Kristus. Mikael berättade mycket gripande om unga flickor som gått från det djupaste mänskliga mörker till att få en ny chans. Vår dröm kan få en större mening än att bara kretsa runt oss själva. Som församling behöver vi med jämna mellanrum bli neddoppade i drömmen om att få ut evangelium till hela världen. Låt oss ta emot stafettpinnen och löpa målmedvetet den sträcka Gud gett oss.
Ett mycket inspirerande budskap! Ta del av predikan på vår podcast eller vår play-site www.skplay.se