Idag på Fars dag höll ungdomspastor Michael Torebring ett rörande tal till sin pappa, pastor Lennart. “Jag vill tacka dig för att du fattat rätt beslut i svåra situationer och att du alltid satt Gud först i vår familj. Du är min största förebild”.

Pastor Lennart och Carolina ska tillsammans med ett team från församlingen åka till vårt arbete i Indien. Tillsammans med en lokal organisation driver vi idag 17 skolor i New Delhis slum med 100 barn i varje skola, ett arbete vi kallar Love Linn Foundation. Pastor Lennart betonade hur glada vi är som församling att kunna ge de här barnen förutsättningar för en bättre framtid. 

Pastor Carolina talade över temat Living the Dream och konstaterade inledningsvis att “när vi ger våra liv till Guds dröm, till församlingens dröm, så kommer också våra personliga drömmar att gå i fullbordan”. Guds dröm är att ge evangelium om Jesus till världen och vi och vår församling har tagit detta uppdrag till våra hjärtan. Alldeles nyligen, sa pastor Carolina, bad en av våra celledare med 15 personer till frälsning på en och samma kväll. Vi kan se att något nytt är förlöst i församlingen sen vår senaste G12-konferens, då många sa ja till denna Guds dröm. 

Pastor Carolina lyfte fram det motstånd vi kan möta när vi beslutar oss för att leva i Guds dröm. Men inget kan hindra oss. Vi ska använda de andliga vapen Gud gett oss och idag säger Jesus till dig: Jag ska ta dig över på andra sidan. 

Ta del av detta mycket uppmuntrande budskap på www.skplay.se eller genom vår podcast.