Tio personer tog emot Jesus idag då pastor Johannes Amritzer från SOS Church besökte oss. Hans predikan om att möta människor utanför kyrkan med Guds kärlek berörde djupt.   

Kyrkan myllrar av liv och söndagen är lång och innehållsrik. Många nya troende möts i förberedelser för den kommande encountern och nya celledare tränas för sitt kommande uppdrag i Destiny Training. Den 24-26 september har vi starka talare på plats vid årets G12-konferens. Du finner mer information här. Varmt välkommen!

Pastor Lennart Torebring välkomnade dagens gäster, pastor Johannes och Maria Amritzer och berättade kort om deras vision att nå världen med evangelium. “Vår bön idag är att ni ska tända våra hjärtan för det ni har i er”. 

Pastor Johannes Amritzer predikade över temat “Präst för den som inte går i kyrkan”. På ett okonstlat och rakt sätt gav han många personliga exempel på hur han bett med människor till frälsning och sett Guds mirakelkraft mitt framför sina ögon. “Jesus är ett ljuvligt exempel för oss allihopa på hur man kunde leva med en vansinnigt radikal tro mitt bland människor”. Du vinner ingenting med att kompromissa med din tro – var ärlig och öppen och ge Jesus till världen! Ta del av hans mycket uppmuntrande budskap på vår podcast eller på skplay.se.