Vi ser en fortsatt tillströmning av människor som blir frälsta. Under helgen har närmare femton personer tagit emot Jesus och pastor Lennart Torebring vidrörde inledningsvis betydelsen av bön. Något händer i vårt land just nu – bönens ande väcks till liv. Det vi ser just nu beror på våra böner.

Sju familjer kom fram med sina nyfödda för barnvälsignelse och det var en mycket betjänande atmosfär under lovsången och nattvarden. Du som inte är van kyrkobesökare – kom till våra gudstjänster och låt ditt hjärta beröras av Gud.

Pastor Lennart Torebring predikade över det nya månadstemat Pursue the dream – jaga drömmen! Vilken dröm? Den som ligger på Guds eget hjärta – att varje människa ska få höra evangelium om Jesus. Det stora miraklet är att Jesus gav sitt liv för varenda människa. Han skämdes inte för dig och mig på korset, han visste vad han gjorde. Du och jag ska inte skämmas för Honom, för när uppenbarelsen om Korset landar i en människas hjärta händer något på djupet. Gud ger tröst, läkedom och mening med livet. Pastor Lennart predikade sedan kraftfullt om Jesu sju sista ord på korset. Ta del av predikan och låt ditt hjärta förvandlas! Lyssna på vår podcast eller se predikan på www,skplay.se.