Årets andra söndag blir den söndag då vi sista gången denna vår håller två gudstjänster! Detta då vår stora, helt nya, lärjungaskola börjar inom kort och kommer hållas på söndagseftermiddagar.

På projektorerna stod denna morgon en utmanande fråga, tilllika gudstjänstens titel – Hur långt vill du gå? Utifrån denna frågeställning predikade pastor Carolina en predikan om att vara Jesu lärjunge och att ha en vision för sitt liv.

Utan en klar vision kommer du gå vilse!, berättade Carolina i början av sin predikan.

Därefter gick Carolina djupgående in på hur vi lever våra liv, vad vi har för vision och syften. Guds eld kommer bara över fullkomliga offer – och det får du genom Jesu död på korset. Stora genombrott börjar med överlåtelse!

Hur långt vill du gå? Du måste vara villig att överge allt. Gud vill bara använda osjälviska människor. Du behöver inte vara en stark personlighet. Men du behöver ett förkrossat hjärta, som är totalt beroende av Gud.

Vår kallelse är att leva nära Guds hjärta. Att älska honom av hela vårt hjärta, av all vår kraft och allt vårt förstånd. Och dessutom att älska vår nästa!!

”Hur långt vill du gå med Gud? Först måste du svara på fråga – vad är du villig att ge upp?”

Bär med dig den frågan den här veckan! Nu til helgen har vi en stor helgelsehelg i Södermalmskyrkan. Hundratals personer kommer samlas under fredagen, lördagen och söndagen för att söka Guds ansikte av hela sitt hjärta. Klicka här för mer information om helgelsedagarna!

Igår blev ytterligare en person frälst, vilket vi glädjer oss enormt mycket över! Om du inte hade möjlighet att vara på gudstjänsten igår så har du möjlighet att se Carolinas predikan på www.skplay.se eller direkt här nedan.