Vi fick i början av mötet höra om flera mirakler: Beviljad skolskjuts! Ett par som inte kunnat få barn fick förbön – i februari kommer barnet! Och sju personer tog emot Jesus på ungdomsmötet i fredags! Tack Jesus!

Pastor José Soto predikade om att inte ge upp drömmen. Trons hjältar som nämns i Hebréerbrevets elfte kapitel gav aldrig upp – de gav allt för att fullborda Guds dröm. Bibelns Nehemja mötte hån och otro när de byggde upp Jersualems murar, men de gav ändå aldrig upp. Vår kyrka byggdes under brinnande världskrig av pionjärer som aldrig gav upp. Vår förre pastor mötte motstånd, men han gav aldrig upp. Hans sista ord till våra pastorer Lennart och Carolina Torebring var: “Fortsätt framåt, ni ska gå i mina fotspår.” Det är ord till hela vår församling.

Vår vision är att människor ska bli frälsta och bevarade i sin tro. Jesus sa inte halvvägs in i sitt livslopp: Fader, hämta hem mig nu. Vad hade hänt med oss då? Du och jag ska tänka som Jesus, att aldrig ge upp. Som Paulus säger: Jag har deltagit i det enda lopp som är värt besväret. Nu väntar jag på att gå upp på prispallen och ta emot medaljen från Guds hand. Gud ser allt du gör och kommer att belöna din trofasthet.

Åtta personer tog emot Jesus i slutet av gudstjänsten! Du kan ta del av predikan på www.skplay.se eller på vår podcast.