Trots en välbesökt 10:00 gudstjänst var vår andra gudstjänst överfull! Människor stod utefter väggarna för att höra de glädjande berättelserna kring allt som hände när vi hyrde Globen i fredags. Nära 1000 personer befann sig i Södermalmskyrkans lokaler bara under andra mötet. Carolina bad alla som var här för första gången att ställa sig upp varefter dessa människor mottog ett flertal kramar från människor runt omkring! ”Södermalmskyrkan är en öppen famn för dig” hälsade pastorerna från scenen.

Men först till vår första gudstjänt. Det blev en stor tacksägelsehyllning till Jesus och  en resumé av allt som hände i Globen samt efterdyningarna av den stora mirakel kvällen. Pastor Lennart och Carolina delade vittnesbörd från de olika läktarna i Globen och vad som hände i bönerummet efter konserten. Sofia Munoz som varit projektledare gjorde en resumé av hela utmaningen och tackade alla hundratals församlingsmedlemmar som gett sina hjärtan, tid och kraft hela sommaren.Församlingen fick del av allt som skett bakom kulisserna och fick ta emot alla hälsningar från pastorer och kyrkor från hela världen. Jublet hade inga gränser. Carolina berättade att 48 länder tittat över nätet och att över 57 nationer varit med via kanal 10. Bara Gud vet effekten av denna satsning och all ära tillhör honom.

Hundratals kontaktkort lämnades in till oss och vi tror att  många församlingar fick uppleva detsamma. I går ringde vi dessa människor som alla var glada och berättade om frälsning och helandemirakler sa Lennart. Flera  av de 30 personer som suttit i callcentret  vitnade om vad som skett där och även på Globens läktare. Suzette predikade sedan om att vi alla är unika och utvalda redskap av Gud. Med passion, humor och våldsam kraft predikade hon om att vi endast är kanaler som påverkar människors liv, men bara Jesus och hans blod kan rädda mänskligheten.

Det andra mötet fick välkomna massor av nya människor som stod upp i lokalen och fick ta emot välkomstkramar av sin nya församlingsfamilj. Lokalen var helt fullpackad med människor. Många kom till Jesus även i denna gudstjänst och de nya fick möjlighet att bekräfta sin frälsning återigen!

Du hittar båda gudstjänsterna här nedanför samt på www.skplay.se

12:00 – Gudstjänsten