Vi har just avslutat en fantastisk helg som var planerad direkt från Guds hjärta till oss, konferensen  ”Forever Crowned”. Gud har talat, rensat, renat och befriat oss ifrån mörker och vår tacksamhet vet inga gränser! Gud är så god och han vet vad han gör och han kommer alltid i rätt tid!
Vilket privilegium att få ha talare här i Södermalmskyrkan som pastor Sara Castellanos Guerra, dotter till Aposteln César Castellanos MCI Bogotá, med maken pastor Lau Guerra från från Brasilien och Addison & Julianna Bevere, son och sonhustru till John Bevere, Messenger International. Så många ungdomar vittnar om att deras liv är förvandlade efter den här helgen!
Vi tackar också Gud för att vi fick ha ett stort gäng från varje församlingsplanering här på konferensen. Malmö med ps Jose Soto i spetsen, Södertälje med ps Jakob Källström och Norrtälje med ps Ernesto Carocca. Nu har de återvänt med elden till sina locations och vi vet att Gud kommer göra stora saker på varje plats.

Ett stort tack till våra ungdomspastorer Michael och Louise Torebring och framförallt till våra huvudpastorer Lennart och Carolina Torebring som alltid är lyhörda för vad Gud vill och tar församlingen i den riktningen!

Om du missade den här helgen måste du skynda in på www.skplay.se och lyssna igen!