Summer Celebration i fredags och ett stort familjemöte på söndagen. Flera barn och ungdomar tog emot Jesus under helgen.

Ungdomarna invigde sommaren i fredags med Summer Celebration, en fantastisk kväll med WAO Choir, predikan av ungdomspastor Louise Torebring och flera personer som tog emot Jesus. Ungdomarna fortsätter att träffas varje fredag hela sommaren.

Pastor Sofia Muñoz predikade på söndagen och berättade för alla barn och vuxna om en kung, prinsen och prinsens storebror. I berättelsen om den förlorade sonen är båda sönerna lika älskade av pappan. Prinsen ger sig av och förslösar sin del av arvet. När han förstår att han tappat sin värdighet som son påbörjas upprättelsen på alla områden av hans liv. Den andra sonen stannar kvar hemma och blir både ledsen och arg när prinsen kommer tillbaka, han som förslösat arvet. Ibland, sa pastors Sofia, glömmer vi bort att vi är Guds barn. Måste vi falla så djupt och förlora allt för att längta efter att få vara Guds barn? Båda sönerna fick en ny chans att förstå sitt rätta värde som barn i huset. Om vi känner oss som slavar kommer vi aldrig att förstå att vi är arvingar till Guds rike. Allt det Gud gett till Jesus har han gett till oss som är hans barn. Ta del av ett mycket uppmuntrande budskap på www.skplay.se eller genom vår podcast.