Återigen en härlig söndag i Södermalmskyrkan med gudstjänster kl 10.00 och 12.00. Du vet väl att du alltid är välkommen att besöka oss?!

Om du inte kunde vara hos oss denna söndag så kan du se det nedan eller på vår playsite www.skplay.se! Under helgen hade runt 110 av församlingens celledare (ledare för gemenskapsgrupper) haft en celledardag och under mötet bad församlingen för dem och för året som ligger framför.

Pastor Jens Skoglund predikade sedan med ett friskt genuint exempel från sitt eget liv om vikten att tillhöra och engagera sig i en församling. Vad en kyrka kan betyda för ens liv. Han talade om hur församlingen är Guds dröm, och ingen vanlig organisation. Med många bibelexempel visade han på vikten vid att hålla fast vid gemenskapen i församlingen och göra det Gud har kallat församlingen att göra. ”Bestäm dig för att tjäna Gud genom att betjäna i församlingen. De som använder sina gåvor för att tjäna Gud står fasta.” avslutade pastor Jens och i slutet av mötet kom 7 personer fram och ville ta emot Jesus i sina liv.