Söndagens gudstjänst var ett riktigt väckelsemöte och ett avstamp till en ny tid. Pastor Lennart Torebring målade upp drömmen för vår församling. Evangelium om Jesus är högaktuellt på alla arenor och det är dags för Guds församling att omfamna och erövra en helt ny tid! 2015 är en ny början!

Helgens starka seminarium planterade en ny kärlek till människor i alla kulturer och vi fick förnyad tro att vi KAN nå alla slags människor med evangeliet om Jesus. Varje enskild människa behöver ett personligt möte med Jesus och vi som troende är kallade att dela evangeliet i den här tiden. Bogotaresenärerna delade sina hjärtan från konferensen och Suzette Hattingh var på blixtvisit och gav en rapport om arbetet i Asien. Mycket uppmuntrande!

Pastor Lennart förtydligade vikten av att äga en vision, en dröm, då den avgör hur framtiden blir. Vår dröm är en stor församling, att det i varje kvarter i Stockholm finns kristna som kan ge en öppen famn och en varm gemenskap. Vår dröm är att se familjer upprättas och att Guds Fadershjärta ska ge människor trygghet i en orolig tid. Vår dröm omfattar det politiska skeendet, företagande och samhällsutvecklingen. Bibelns ord är högaktuella i vår tid på alla arenor. Vi vill se starka kreativa gåvor komma i funktion som på ett fräscht och levande sätt presenterar evangelium. Guds församling ska heller inte tiga still utan växa. Vi vill se fler församlingar planteras i vår stad och i vårt land! Det finns en kraft till förändring förlöst från himlen för vår tid. Genom tro och målmedvetet arbete ska vi se vår älskade Frälsare Jesus förvandla vår stad och vårt land.