Underbar atmosfär i dagens gudstjänst, folket börjar komma tillbaka och glädjen över att träffa Familjen känns i luften!
Lovsången lyfte taket och pastor Lennart Torebring talade ett starkt upplyftande budskap om att komma rätt med sitt liv genom att komma till en eld, som är så full av kärlek, och som Jesus har tänt för dig och mig utifrån John 21:1-19!
Oavsett var du befinner dig på din resa genom livet, så har du en Fader i himlen som älskar dig så oerhört mycket och Han vill omfamna ditt hjärta.
Jesus vet allt om oss, Han känner våra svagheter och misslyckanden! Han vet att vi gör fel och att vi ibland lovar det vi inte kan hålla. Men Han lämnar oss inte för det! Han står på stranden och väntar att vi ska komma i vår egen lilla båt med våra tomma nät! Han blir glad när han ser oss ro in mot stranden.

När Petrus hade misslyckats så lämnade inte Jesus honom. Jesus hade förberett en eld på stranden. Det var inte en slump att mötet blev just vid en eld. Petrus hade förnekat Jesus vid en eld. Den här elden var en eld av upprättelse! Jesus leder oss alltid kärleksfullt tillbaka till den plats där vi tappade honom.
Om du känner dig misslyckad, ensam eller frusen, så har Jesus tänt den här elden för dig! Han har stått på stranden länge och väntat just på dig! Allt är förberett för att du ska få komma in i Guds famn och finna hans plan och väg för ditt liv!

Se hela predikan på www.skplay.se