DREAM VISION SUPER SUNDAY i Södermalmskyrkan! Vi fick höra starka vittnesbörd om vad Gud gjort i människors liv. Pastor Sofia Muñoz predikade om vikten av ta sin kallelse på allvar och ge evangeliet vidare till nästa generation. Många kom fram i slutet av gudstjänsten som ett steg i riktningen att själva bli celledare. Vi gläds att vi fick se människor ta emot Jesus både vid fredagskvällens ungdomsmöte och vid söndagsgudstjänsten.

Månadstemet We Are Light fortsätter. Pastor Michael Torebring stod på söndagen som värd för en kortare talkshow och sa inledningsvis att för mig är G12-visionen WWJD – What Would Jesus Do? Jag tror att Jesus skulle sitta i Hammarbybacken och predika för tusentals, hänga på Söder bland alla hipsters och feminister och omvända dem. Och han skulle välja ut 12 lärjungar. Flera celledare berättade hur det är att bli och vara celledare. En ung kvinna bjöd fram hela sin cellgrupp och vittnesbörden från dessa unga tjejer lämnade ingen oberörd! Vi är oerhört tacksamma till Gud för den frukt vi ser genom G12-visionen.

Vi befinner oss, sa pastor Sofia, i en mycket speciell tid i vårt land och i Europa. Vi ser tidstecken utöver hela världen men vi ser också hur Gud manar församlingen och varje troende att resa sig i den här tiden och verkligen göra skillnad. Hon lyfte fram vikten av att varje generation reser sig upp i Guds styrka och är villiga att leva hundraprocentigt för Jesus. ”Gud har något ännu större och starkare för varje ny generation”. Hon lyfte fram många exempel, allt ifrån vår förre pastor Bror Spetz till ett antal av Bibelns karaktärer. En ny generation handlar inte om fysisk ålder utan alla som säger: Herre här är jag, använd mig.

Ta del av mycket uppmuntrande och stark predikan på www.skplay.se eller genom vår podcast