Dagens gudstjänst innehöll en stor dopfest! 8 personer, flera nyfrälsta, döpte sig under tiden lovsångarna sjöng Jag har beslutat att följa Jesus.

Bertil Swärd predikade därefter utifrån titeln Djupare dimensioner i anden. – Gud har kallat oss till djupare dimensioner i anden. Vandringen börjar när du blir frälst, se till att inte stanna där! inledde Bertil. Det finns djupare dimensioner att upptäcka, inte minst andens dop. På storbildskärmen kunde mötesbesökarna läsa bibelordet från Apostlagärningarna 1:8 Ty när den helige ande kommer över er får ni kraft att bli mina vittnen. – Du kommer till himmelen även om du inte är andedöpt, men kom ihåg att du ska leva ett liv här på jorden också, betonade Bertil. Gud vill att du ska vandra vidare på vägen med Honom, det finns mer i det kristna livet att upptäcka.

Bertil talade därefter om profeterande, helande och tro – olika dimensioner vi kristna kan erövra. ”Att vara döpt i den helige Ande är inte bara en upplevelse, det är porten till nådegåvor Gud lagt ned i dig” avslutade Bertil. Du kan se söndagens hela predikan på skplay.se eller här nedan.