”Gud är så god” och ”Jag vill vara brinnande för dig” var titlarna på de två sånger Eva Marklund sjöng innan hennes man, Hans Marklund, predikade ett starkt budskap. På storbildsskärmarna stod ”Det gäller landet”. Hans predikade om situationen i landet, var vi befinner oss just nu och vad som händer när vi väljer att erövra för Guds rikes utbredande.  – Ingenting är gratis och det går inte att se något hända i landet, utan att vi betalar ett pris, berättade Hans.

Utgångspunkten för predikan var hämtat från 1 kungaboken 18 som berättar om Elia som trädde fram inför Ahab och sa att det skulle regna i landet. Höga visan 2:10-13 beskriver även en tid av välsignelse, en tid då vintern är förbi och våren slår ut i full blom.

– Vi ska inte längre tala om att det kommer en ny tid. Vi ska tala om att det redan är en ny tid. Om Gud har öppnat en dörr så är det viktigt att vi som församling går in genom den dörren. Det är tid för kristendomens återkomst i vårt land. Det är tid att predika Jesus nu!  Nu är tiden inne att sätta till praktisk handling till allt vårt profeterande, predikande och all vår undervisning. nu är det bönesvarens tid. Missa inte detta  fantastiska och kraftfulla budskap, utan se det i dess helhet – här nedanför eller på SKPLAY.SE