Idag firade vi Pingstdagen, den dagen då vi fick den Helige Ande, vår hjälpare, Guds kraft på den här jorden! 23 personer döptes och flera av dem helt nya i tron! Församlingens huvudpastor Lennart Torebring predikade ett kraftfullt ord om Dagen som förändrade allt och om den Helige Andes kraft i våra liv.

Pingstdagen var verkligen en sensationell dag på så många sätt. 

I Apg 2:3 står det att det var som eld som kom och satte sig på var och en av dem. Det var ingen vanlig eld, utan det var DHAs eld. Eld talar om rening, elden rensar. I alla tider så har församlingen blivit påverkad av världen och smutsat ner sina kläder. Om vi inte är noggranna och hela tiden låter DHAs eld rensa och rena våra hjärtan så kommer standarden på vad som är rätt, riktigt och rent att sjunka till en så låg nivå att vi inte har rätt att kallas Guds Församling.

Det stora miraklet den här Pingstdagen var egentligen inte elden som föll eller alla språk som talades, det var tillfälligt. Det stora miraklet var alla de som överbevisades om Jesus som världens frälsare och tog emot honom i sina hjärtan och överlät sig till honom.

Frälsningen, räddningen för varje människa var det stora miraklet, för frälsningen är inte tillfällig, den är evig.

Se hela gudstjänsten på www.skplay.se