Vi har haft glädjen att se många människor bli frälsta under veckan som gått, både genom cellgruppernas utåtriktade satsningar och vid våra offentliga gudstjänster. Runt sjuttio personer gensvarande under helgens gudstjänster på frälsningsinbjudan! En del av dem tog emot Jesus för första gången och andra fattade ett nytt beslut att följa Jesus fullt ut. Evangelisten Ben Fitzgerald från Bethel Church i Kalifornien predikade både vid fredagens ungdomsmöte och på söndagsgudstjänsten. Ett mycket uppskattat besök! 

“Gud gör så mycket i vår församling. Gud är så god mot oss. Det är en tid av nåd, det är en tid av välsignelse över församlingen. Och varenda vecka är det så många under som sker, så många mirakler”. Pastor Carolina Torebring läste upp en lång rad tacksägelseämnen i början av söndagsgudstjänsten och vi fick höra härliga vittnesbörd från ungdomspastor Michael Torebring och en av församlingens celledare om vad Gud gör just nu. Mycket uppmuntrande!

Evangelisten Ben Fitzgerald är på Sverigebesök som förberedelse för höstens evangelisationssatsning i Friends Arena i Stockholm. Vid fredagskvällens ungdomsmöte berättade han om sitt liv och sin bakgrund, om sin kärlek till Jesus och alla mirakler som Gud gör mitt framför hans ögon. Vid söndagsgudstjänsten predikade Ben om människofruktan, dess konsekvenser och vikten av att inte gå under det som kristen. Människofruktan är när du gör människor till en källa mer betydelsefull än Gud. Du vänder ditt hjärta bort från Gud och du gör människor till din Kristus. Med många exempel från sitt eget liv uppmuntrade han oss att hela tiden ha Jesus som källa och att var vi än rör oss så vill Gud möta människor och deras behov genom våra liv. 

Ta del av hans predikan från söndagsgudstjänsten på www.skplay.se eller via vår podcast.