Idag var det nationell bönedag för de kristna i Irak och församlingen fortsatte att be för alla människor som lider så djupt och är på flykt. Pastor Sofia Munoz pålyste även Södermalmskyrkans Almedalsvecka. Arrangemanget inleds med en hel dag av bön för valet nu på lördag, på söndag predikar Stefan Gustavsson, känd kristen samhällsdebattör från Svenska Evangeliska Alliansen och onsdagen därpå talar Alf Svensson, både vid ett öppet seminarium på förmiddagen och på kvällen i Södermalmskyrkan. Mer information här!

”Bejaka lejonet inom dig!” var budskapet pastor Carolina Torebring proklamerade idag! Det är dags för ett nytt rykte i Sverige – ryktet om Jesus! Tusentals människor kom till Jesus när ryktet om honom gick ut. Idag är församlingen Jesu händer och fötter. Lärjungarna hade varit med Jesus och det märktes. Stoppa i kontakten, ta emot kraften som den Helige Ande ger, lev som den övervinnare du är och ge Jesu kärlek till människor! Pastor Carolina berättade om den hunger de mött runt om i Sverige och i de Stockholms förorter de besökt i sommar. Någon måste berätta om Jesu kärlek och nya församlingar behöver startas för att möta alla dessa människor.

Pastor Carolina predikade med kraft och stor passion. Utifrån Bibeln och egna erfarenheter gav hon avgörande nycklar för hur vi kan leva ett starkt liv med Jesus. Se hela predikan på www.skplay.se eller här nedanför