Årets G12-Konferens har just avslutats och det blev en helg långt utöver våra förväntningar! Starka budskap, förkrosselse och tillbedjan var den röda tråden rakt igenom och det är svårt att inte känna sig förnyad!

-Temat ”Be Fruitful” har inpräntats i våra hjärtan och det finns inget vi längtar efter mer nu än att se fruktsamhet genom våra liv och genom visionen, säger pastor Sofia Muñoz som lett projektplanering av konferensen.

Med online var människor från olika delar av Europa, bla UK, Spanien, Holland, Italien och Tyskland, men också från Kenya, USA och Colombia. Alla lika hungriga på att få ta del av Guds Ord och det profetiska ordet för den här tiden.

Många samlades i sina hem tillsammans med lärjungar, familj och vänner och gjorde vad vi kallar för ”My Conference” och vi hör nyheter om att Gud rört vid människors liv där de befunnit sig.

Pastor Cesar Castellanos, Pastor Orlando Castaneda med sin fru Pastora Jimena, Pastor Art Sepulveda samt Pastorerna här i WAO Church Lennart och Carolina Torebring predikade starka budskap och ett ord för Europa. Det är tid för fruktsamhet och löftena att gå i uppfyllelse.

Om du missade konferensen kan du fortfarande registrera dig och se den på www.waoplay.com.

Det här är ditt år att vara fruktsam!

Registrera dig här: https://we-are-one-church.events.idloom.com/be-fruitful