Det var en näst intill fullsatt parkett i Södermalmskyrkan idag, det underbara vädret till trots. Människorna var glada och det märktes att mångas semester gjort gott! Till hela publiken, och flera hundra tittare på skplay.se berättade Jens Skoglund om sommarens evangelisation.

Den 23 augusti hyr vi Globen, och målet är givetvis att varje stol ska vara full! Därför går vi ut på stan varje vardag mellan 11-14 samt 18-20 och bjuder in människor till denna konsert, som har gratis entré! Det Jens delade var inte bara ett uppmuntrande vittnesbörd utan även en utmaning – vi måste vara fler som följer med ut på dagarna om vi vill se Globen full i augusti. Det räcker inte att vissa går lite då och då! Vi måste alla dra vårt strå till stacken!

Efter en underbar stund av lovsång predikade därefter pastor Carolina Torebring en predikan som rörde väldigt mångas hjärtan! Hon talade om att vi måste bada våra tankar i Guds ord. Vikten av att inte låta vilka tankar som helst bygga bo i vårt sinne. – Vi kan inte bestämma vilka tankar som kommer upp i vårt sinne, men vi kan bestämma oss för att inte låta dem stanna kvar, berättade hon. Hon berörde även vikten av att ständigt bära med sig Guds ord. – Vi kan inte läsa ett par verser ur Bibeln varje morgon och tro att det räcker, vi måste djupdyka i Guds Ord! Avsätt tid under din dag, läs ett helt kapitel och tänk på vad det är du läser – och vad det betyder för dig, idag!

Du kan se hela Carolina predikan nedan och på vår egen playsite www.skplay.se