100 personer har kommit tillbaka från den årliga resan till Colombia och den internationella G12-konferensen I församling Mision Charismatica Internacional.
Konferensen hade besökare från 30 nationer och ungefär 12.000-14.000 personer samlades varje dag för att prisa Gud och ropa om väckelse över sina nationer. Temat under veckan var ”Back to the start” och handlade om att vi behöver komma tillbaka till den första kärleken, ta tillbaka smörjelsen att erövra och vinna människor och verkligen leva i det som Gud tänk för våra liv redan från början.
Söndagens gudstjänst innehöll vittnesbörd från hjärtan som sett väckelse och som fått uppleva den Helige Andes närvaro på ett otroligt starkt sätt. Unga människor med annat ursprung berättade om att Gud planterat en stark kärlek till Sverige i deras hjärtan och de brinner av längtan att vinna sin nation för Jesus.
Pastor Daniel och Sofia Munoz har med en grupp ledare lett teamet och de uttryckte även den förkrosselse som flera i teamet fått uppleva.
Ps Sofia predikade sen ett kraftfullt ord om Korset, om att Gud vill påminna oss om är att allt börjar vid korset. För att komma tillbaka till originalet, sanningen, starten, så måste vi ställa oss vid korsets fot och vi måste få en uppenbarelse om vad Jesus har gjort för oss. Du måste veta vem du är pga korset, vad det innebär för dig personligen. Det kan vara ”engångomåret-berättelsen” som vi läser om på påsken, eller så kan det vara platsen där jag böjer mina knän varje dag.

Förbannelsen blev bruten på korset och när vi förstår vad Jesu blod har gjort för oss och börjar leva i det så kommer vi att se välsignelse på varje område!

Se hela predikan på www.skplay.se