Ord kan inte beskriva den tacksamhet vi känner efter helgens G12-konferens med P Cesar Castellanos, P Jorge Andrés Cataño och Pastorerna Art & Kuna Sepulveda från Hawaii! Ca 1500 personer har kommit under konferensen som pågick tre dagar med start fredag kväll. Hela konferensen från början till slut har varit fokus på helande, upprättelse men och utrustande för främst lärjungaskap men också ledarskap.
Pastor César undervisade om kraften i Jesu blod och den auktoritet vi som Guds barn har fått genom vad Jesus gjorde på korset. Vi talade ut att denna konferens skulle vara en profetisk konferens för den tid vi som nation befinner oss i men också för Guds församling. Jesus kommer snart tillbaka och församlingen behöver utrustas för att vinna själar och resa upp människor till att göra skillnad för Guds rike!

Vi hade också glädjen att att ha konferensbesökare från Spanien, Rumänien, England, Vitryssland, Portugal, Tyskland och andra delar av Sverige. Det finns en oerhörd hunger idag efter att leva ett överlåtet kristet liv!
Vi tackar Gud för helgen som gått och är nu redo för större utmaningar!

Du kan se hela konferensen på https://www.skplay.se/