Ballonger i rosa, silver och guld prydde scenen och korset var dekorerat i sommarblommor! Idag firade våra älskade Pastorer Lennart och Carolina 10 år som föreståndare i Södermalmskyrkan men inte nog med det, det var även avslutning för vår Bibelskola School of Lights! Det hade verkligen inte kunnat bli en bli en bättre avslutning på Hope Tour! Utan Pastorernas vetskap blev gudstjänsten till ett enda stort firande med tal och hälsningar från vänner, familj, pastorerna Maria och Johannes Amritzer och pastor Cesar Castellanos från församlingen MCI i Colombia. I en lång parad tågade alla våra fina barn från WAO KIDS in med rosor i alla dess färger för att fira Pastorerna!
En av höjdpunkterna var WAO Choir som överraskade med sång och så mycket kärlek, 100 röda rosor överlämnades till pastor Lennart och Carolina som ett bevis på församlingens uppskattning och tacksamhet för deras liv!

I en resumé från de gångna 10 åren var det svårt att hålla tårarna tillbaka, så mycket som hänt, så många segrar och erövringar men också sorg och förkrosselse när pastor Lennart och Carolinas dotter Linn fick lämna den här jorden. Men trots allt de fått gå igenom så har de alltid rest på sig, fortsatt framåt och är idag ett exempel för många familjer i vår församling och runt om i världen. Guds trofasthet finns som en röd tråd genom dessa 10 år!

Vi tackar Gud för deras liv, deras familj och ber om styrka,hälsa och kraft för de år som ligger framför! Nya erövringar och utmaningar väntar! THE BEST IS YET TO COME!

Se gudstjänsten på www.skplay.se