7 Life Language

Vill du lära dig att bli en bättre kommunikatör? Då vill vi rekommendera dig att göra din Kendall Life Languages Profile. Du kommer få nycklar som hjälper dig i ditt äktenskap, familj såväl som i dina relationer privat och i arbetslivet.

”The Kendall Life Languages Profile” eller”7 Life Languages” som det också kallas, är inte ett test, det är en profil som visar hur du kommunicerar mestadels.
Life Languages är inte etiketter som sätts på människor utan erbjuder en djupgående kommunikationsanalys och innehåller många andra insiktsfulla verktyg som ger dig möjlighet att kommunicera mest effektivt från din personliga profil och med andras unika profiler.
Vi uppmuntrar dig starkt att ta profilen så snart du kan! Målet med Life Languages är att hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential genom karaktär, kommunikation och effektivitet. Ett perfekt redskap för dig som förälder, ledare, chef, cellgruppledare och helt enkelt för ALLA i sin dagliga kommunikation med människor.

Kostnaden för din profil är $50 (ca 480 SEK) och betalas i slutet av formuläret.

Välkommen att göra din 7 Life Languages-profil!
LÄS INSTRUKTIONERNA INNAN DU GÖR DIN PROFIL!

  • Inget svar är rätt eller fel, bättre eller sämre än det andra.
  • Svara alla frågor så ärligt som möjligt utan att tänka på hur någon annan skulle vilja eller förvänta sig att du skulle svara. Enbart du kommer se svaren.
  • Svara på frågan baserat på hur du ser dig mestadels av tiden, i de flesta situationer och för det mesta i livet.
  • Om du är osäker på ett svar, välj det svar som ligger närmast dig.
  • Fundera inte för länge på en fråga. För det mesta är ditt första intryck och tanke det som är mest rätt.

Att göra profilen tar ca 10-15 min.
När du får ditt resultat, läs igenom ordentligt.

Klicka på länken för att göra din profil: ”Jag vill göra min profil”

 

Färdigheter

Upplagt på

5 januari, 2019